Популярні рецепти сучасної Української кухні


Для нарізування овочів уручну організовують окреме робоче місце. На вироб- ничому столі перед працівником розміщують обробну дошку з маркуванням "ОС", зліва — тару з обчищеними овочами, справа — середній ніж кухарської трійки або ножі, виїмки й інструменти для фігурного нарізування овочів (рис. 10) і тару для нарізаних овочів.


Потрава — те ж, що й страва, їжа. В "Енеїді" потравою називається страва типу печені, смажені.

Столові буряки миють, варять, обчищають від шкірочки, вирізують серцевину, заповнюють її начинкою

*Не з а б у в а й т е вирізати внутрішню частину задньої ноги, бо при подаль- шому обвалюванні тазостегнової частини ви пошкодите її

2011-2017.
by