Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обчищена картопля похилим лотком надходить на конвеєр для контролю і дочищання, вздовж якого з обох боків організовують робочі місця. На кожному робочому місці стільниця стола має два жолобкових отвори: справа — для відходів, зліва — для дочищеної картоплі. Довжина стола на одного робітника 0,7 м.

Мікроорганізми — це бактерії, дріжджі, плісені, які спричинюють бродіння, гниття, пліснявіння.

Для приготування з а в и в а н ц я білоголову капусту розбирають на листки так, як і для голубців. Підготовлені листки кладуть на рушник в один ряд, а зверху — начинку і загортають рулетом

Відповідно до технологічних процесів обробки м'яса на заготівельному підпри- ємстві є такі приміщення: розвантажувальний майданчик; приміщення для холо- дильної камери для зберігання сировини; для камер-дефростерів для розморожу- вання м'яса; для миття і обсушування туш; основний виробничий (м'ясний) цех; для обробки кісток
2011-2017.
by