Популярні рецепти сучасної Української кухні


Алкалоїди. Це органічні речовини, що містять азот і збуджують нервову систе- му. До них відносять кофеїн чаю і кави, теобромін какао, пиперин перцю.

Комбінати харчування і комплексні підприємства мають харчову технологічну лабораторію, працівники якої роблять аналізи на виробництві, в залах та контро- люють якість сировини.

Морожену рибу зберігають у холодильниках при температурі -18 °С і відносній вологості повітря 95 % протягом року. На підприємствах харчування її зберігають при температурі -5... -6 "С протягом 14 діб; при температурі 0 °С — до 3 діб

Кістки і сухожилки при обробці м'яса становлять, %: у яловичини І категорії — 25,4, II категорії — 28,5, втрати — 1
2011-2017.
by