Популярні рецепти сучасної Української кухні


18. Що називається робочим місцем? 19. Які бувають робочі місця? Дайте їм характеристику.

У кулінарії вживають такі сорти моркви: Паризька каротель (коротка), Геран- да, Нантська (напівдовга), Валерія (довга).

Горох і квасолю поділяють на лущильні і цукрові сорти. У лущильних сортів в їжу використовують тільки недозріле насіння. Горох, залежно від форми зерна, буває гладкозернистий і мозковий (морщений). Останні сорти кращі за смаком і містять більше цукру. На підприємства харчування лущильний горох надходить у вигляді натуральних консервів, його використовують як гарнір і для овочевих юшок

§ 9. Обробка і використання рибних харчових відходів У процесі кулінарної обробки риби утворюються відходи (харчові і технічні)
2011-2017.
by