Популярні рецепти сучасної Української кухні


10 Фруктоза (фруктовий цукор) міститься у плодах, ягодах, овочах. Вона солод- ша, ніж глюкоза і сахароза, не підвищує вмісту цукру в крові. У печінці швидко перетворюється на глікоген.

Лактоза (молочний цукор) міститься у молоці (4,7 %) і молочних продуктах.

Обчищену спаржу зберігають у холодній воді. Перед тепловою обробкою її в'я- жуть у пучки і підрівнюють, відрізуючи нижню грубу частину пагонів. Використову- ють спаржу відвареною як самостійну страву і для приготування кулешику (супу-пюре)

Середній вміст в туші тканин, %: м'язової — 50-60, жирової — 5-30, сполучної — 10-16, кісткової — 9-32
2011-2017.
by