Популярні рецепти сучасної Української кухні


Капусту кольрабі обробляють уручну. її сортують, обчищають шкірочку і про- мивають. Нарізують соломкою, скибочками, брусочками так, як картоплю. Вико- ристовують для приготування салатів, перших страв.

40 41 Скибочки. Бульби сирої або вареної картоплі спочатку розрізають уздовж на часточки або брусочки, потім шаткують упоперек на скибочки. Залежно від ку- лінарного використання нарізують скибочки великі (2,5-3,0 см завдовжки, 0,2-0,3 см завтовшки) або середні (1-1,5 см завдовжки, 0,2-0,3 см завтовшки). Вико- ристовують великі скибочки сирої картоплі для смаження, вареної — для приго- тування запечених страв з м'яса і риби, середні скибочки вареної картоплі — для салатів.

75 Риба цієї родини надходить обов'язково потрошеною (за винятком окремих екземплярів стерляді), мороженою, у вигляді в'ялених і копчених баличних ви- робів та консервів у власному соку

Козлятина (м'ясо кіз). М'ясо має темніший колір, ніж баранина. Жир щільний, тугоплавкий. Сире і варене м'ясо специфічного запаху. Його тушкують і смажать
2011-2017.
by