За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Для смаження у фритюрі використовують рибу цілою, порціонні шматочки, які нарізують з пластованої риби на філе без шкіри і кісток (чистого філе). Рибу нарізують під кутом 30°, обсушують, посипають сіллю, обкачують у борошні, змочують у льєзоні і обкачують у білій паніровці (подвійне панірування)
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Полісахариди — складні вуглеводи, утворені з багатьох молекул глюкози. До них належать крохмаль, глікоген, інулін, клітковина. Вони несолодкі, тому нази- ваються несахароподібними вуглеводами.За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.
Специфічний різкий запах морської риби зумовлений присутністю в ній азо- тистих речовин — амінів
Для смаження у фритюрі використовують рибу цілою, порціонні шматочки, які нарізують з пластованої риби на філе без шкіри і кісток (чистого філе). Рибу нарізують під кутом 30°, обсушують, посипають сіллю, обкачують у борошні, змочують у льєзоні і обкачують у білій паніровці (подвійне панірування)