До складу білків капусти входить сірка, яка зумовлює запах сірководню при тепловій обробці і квашенні капусти.
В їжу використовують плодове тіло, яке складається з шапочки і ніжки. Хар- чова цінність шапочки вища, ніж ніжки, що містить багато клітковини (фунгіну)
Еластинова сполучна тканина містить велику кількість еластинових волокон, їх багато у потилично-шийній зв'язці
Популярні рецепти сучасної Української кухні
50 У кулінарії цибулю всіх сортів використовують для заправляння перших страв, соусів і других страв. Солодкі і напівгострі сорти придатні у свіжому вигляді для салатів, на гарнір до м'яса, гострі — для маринування.До складу білків капусти входить сірка, яка зумовлює запах сірководню при тепловій обробці і квашенні капусти.
В їжу використовують плодове тіло, яке складається з шапочки і ніжки. Хар- чова цінність шапочки вища, ніж ніжки, що містить багато клітковини (фунгіну)
Еластинова сполучна тканина містить велику кількість еластинових волокон, їх багато у потилично-шийній зв'язці