Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі мають незначну кількість жиру (до 1 %).

13. Для чого призначені функціональні місткості? 14. Розкажіть про інвентар та інструменти для відкривання тари.

Солоні гриби. Для соління використовують в основному пластинчасті гриби — рижики, грузді, сироїжки, біляки і чорнушки. Перед засолюванням усі гриби, крім рижиків і сироїжок, вимочують у воді для видалення гіркоти. Солять гриби холодним і гарячим способами. При холодному способі гриби укладають у бочку, пересипають сіллю у кількості 4,6-5,2 % маси грибів, перекладають лавровим листом, кропом, перцем та іншими прянощами. При гарячому способі гриби відварюють у підсоленій воді, охолоджують і солять так само, як і при холодному

Тазостегнову частину — для смаження цілою, панірованими порціонними і дрібними шматочками
2011-2017.
by