Популярні рецепти сучасної Української кухні


Жиророзчинні вітаміни. До них належать вітаміни А, Б, Е, К.

Фізичні процеси — це зміна температури, вологості продуктів, поглинання ними газоподібних речовин, ущільнення і деформація. Наприклад, при високій темпе- ратурі (20-25 °С) і пониженій вологості овочі і фрукти в'януть, висихають, втрача- ють масу.

Жир риби містить велику кількість ненасичених жирних кислот (лінолеву, ліно- ленову, арахідонову та ін.), тому він рідкий при кімнатній температурі, має низьку температуру плавлення (нижче 37 °С) і легко засвоюється організмом людини

85 Обробляють рибу вручну. Для цього організовують робоче місце, де встанов-' люють виробничий стіл, на якому розміщують обробну дошку з маркуванням "РС" (риба сира), шкребки для обчищання луски або рибочистку РО-1, ножі кухарської трійки (середній — для видалення плавників, малий — для потрошін- ня, великий і середній — для відокремлення голів)
2011-2017.
by