Популярні рецепти сучасної Української кухні


Крохмаль — дуже важливий для організму людини вуглевод, який під дією ферментів і кислот спочатку розщеплюється на мальтозу, а потім — на глюкозу.

На заготівельних підприємствах виробничий процес здійснюється промисло- вим способом з використанням потоково-механізованих ліній, високопродуктив- ного обладнання, функціональних місткостей і засобів їх переміщення (рис. 1).

65 Використовують солоні томати для приготування перших страв, холодних за- кусок, як додатковий гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Перед використ а н н я м їх виймають з розсолу, сортують і промивають холодною водою

Рис. 50. Зрізування реберних кісток. Рис. 51. Зрізування м'якоті зі шкіри
2011-2017.
by