Популярні рецепти сучасної Української кухні


Дубильні речовини. Мають приємний в'яжучий смак. Вони містяться в бага- тьох плодах (горобині, хурмі).

Продукти, що надійшли в тарі (мішках, бочках, ящиках), приймають у два етапи: спочатку за кількістю місць або масою брутто, а потім за кількістю оди- ниць всередині упаковки і масою нетто.

При другому способі рибу кладуть у спеціальну ванну на дерев'яну решітку, під якою знаходяться труби з отворами, через які подають воду. Вода постійно омиває рибу і виливається через трубу у верхній частині ванни

Обсушування м'яса здійснюють з метою запобігання розмноженню мікробів, а також тому, щоб м'ясо при розбиранні не ковзало на дошці в руках працівника
2011-2017.
by