Популярні рецепти сучасної Української кухні


Відбірна пізня картопля високоцінних сортів, що надійшла на підприємство вчування, повинна бути одного ботанічного сорту, помита або обчищена від ІІМЛІ сухим способом. Бульби картоплі повинні бути цілими, чистими, сухими, здоровими, не пророслими і не зів'ялими.

Зірочки, шестерні. Моркву карбу- ють, потім нарізують упоперек 1-1,5 см завтовшки. Використовують для офор- млення страв.

Філе рибне морожене на сорти не ділять. Блоки філе повинні бути чистими, щільними, з рівною поверхнею, правильного розбирання, з природним кольором, консистенція після розморожування щільна, запах — властивий свіжій рибі

Приготування начинки. Оброблені сушені гриби варять до готовності, потім дрібно шаткують і смажать разом з посіченою цибулею
2011-2017.
by