Популярні рецепти сучасної Української кухні


Глюкоза (виноградний цукор) міститься у багатьох плодах і ягодах, а також утво- рюється в організмі при розщепленні дисахаридів і крохмалю їжі. Добре засво- юється організмом людини.

Таблиця 1 Температура і відносна вологість повітря складських приміщень Стелажний спосіб використовують для зберігання риби, субпродуктів, масла, сиру, хліба, хлібобулочних виробів, кави, какао, спецій, сухого молока, яєчного порошку, свіжої капусти. Продукти розміщують на полицях стелажів, у шафах.

Перед в и к о р и с т а н н я м кабачки і патисони миють, відрізують плодоніжку, обчищають шкірку, промивають. Великі екземпляри обробляють так, як гарбузи

* При п а н і р у в а н н і напівфабрикатів із січеної натуральної і котлетної маси слідкуйте, щоб паніровка не потрапила всередину: при смаженні на поверхні виробів утворяться тріщини
2011-2017.
by