Популярні рецепти сучасної Української кухні


Столові буряки нарізують простими і складними формами для приготування борщів, вінегретів, гарнірів.

Часник обробляють безпосередньо перед викорис- танням у такій послідовності: зрізують денце і верше- чок, знімають лусочки, розбирають головку на зубки, обчищають їх, миють, а потім січуть або розтирають у ступці (рис. 23).

Перець миють, роблять надріз навколо плодоніжки і видаляють її разом з на- сінням (рис. 24), промивають, кладуть у киплячу підсолену воду на 1-2 хв, щоб уникнути гіркоти, відкидають на друшляк, дають стекти воді, охолоджують і на- повнюють начинкою

Лопаткову частину — для смаження і варіння цілою (рулетом), тушкування порціонними і дрібними шматочками
2011-2017.
by