Популярні рецепти сучасної Української кухні


У дієтичному харчуванні зелень кропу рекомендують при ожирінні, захворю- ванні печінки, жовчного міхура, нирок.

Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.

Гриби сортують на великі, середні та дрібні. Великі гриби нарізують або січуть, дрібні і шапочки середніх використовують цілими. Щоб гриби при нарізуванні не розкришувалися, їх відварюють до розм'якшення 4-5 хв

Приготування начинки. Оброблені сушені гриби варять до готовності, потім дрібно шаткують і смажать разом з посіченою цибулею
2011-2017.
by