Популярні рецепти сучасної Української кухні


За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.

Кулінарний виріб— харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки (розігріван- ня, порціонування, оформлення).

Риба має два колючих спинних плавники, анальний і грудні — довгі. Тіло вкрите лускою. М'ясо біле, ніжне, жирне, без дрібних кісток, дуже смачне у підсмажено- му і відвареному вигляді. Надходить мороженою і копченою

У яловичини від молодих тварин м'язи розвинені погано (стегна мають запа- дини). Жирові відкладення можуть бути відсутні. Остисті відростки хребців, сідничні горби і маклаки виступають чітко
2011-2017.
by