Популярні рецепти сучасної Української кухні


Шпалки. При цій формі нарізування застосовують карбувальний ніж. Викори- стовують для смаження у фритюрі.

Сортування і калібрування сприяють раціональному використанню овочів для приготування страв, зменшують кількість відходів при механізованій обробці. При сортуванні видаляють пошкоджені овочі, сторонні домішки. Калібрують овочі за : : міром, ступенем достигання, якістю. Ці операції в основному здійснюють уручну. Ьл великих підприємствах картоплю калібрують на калібрувальних машинах.

* Не п р о м и в а й т е дуже кислу квашену капусту теплою водою — вона вимиє з капусти не тільки кислоту, а й розчинні поживні речовини і вітамін С

Січеники рибні, фаршировані цибулею і шпинатом. Рибне філе без шкіри й кісток пропускають через м'ясорубку, додають пасеровану цибулю, тертий черствий пшеничний хліб і ще раз пропускають через м'ясорубку. До маси додають яйця, сіль, перець і добре перемішують, вибивають. Рибну масу порціонують, формують кружальця 1 см завтовшки, на середину кожного з них кладуть начинку. Краї з'єднують, надають овальної форми, змочують у яйцях, панірують у білій пані- ровці (двічі)
2011-2017.
by