Під час роботи працівник повинен стояти прямо, не сутулячись. При непра- вильному положенні корпуса він швидко стомлюється.
Рибу охолоджують льодом, морською охолодженою водою або розчином солі
Розбирання й обвалювання задньої частини туші. Задню частину туші розділя- ють на два окости. Для цього кістки таза і крижові хрящі розпилюють або розру- бують поздовж
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Для тушкування ріпу і брукву нарізують часточками або кубиками (як картоплю).Під час роботи працівник повинен стояти прямо, не сутулячись. При непра- вильному положенні корпуса він швидко стомлюється.
Рибу охолоджують льодом, морською охолодженою водою або розчином солі
Розбирання й обвалювання задньої частини туші. Задню частину туші розділя- ють на два окости. Для цього кістки таза і крижові хрящі розпилюють або розру- бують поздовж