Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибулина складається з денця, від якого вниз відходять корінці, а догори — м'ясисті лусочки.

37 Стандартний розмір бульб по найбільшому діаметру для видовжених і окру- глювальних форм: для ранньої відбірної картоплі — 3,5-4,0 см, звичайної — 2,5- 3,0 см; для пізніх відбірних сортів — 4,0-5,0 см, звичайних — 3,0-4,5 см.

Для цього придатніший шматок граніту або мармурової плити

Харчові відходи (кістки, сухожилки, грубі плівки) збирають у тару, яка розміщена під кришкою стола. Згодом вони надходять у приміщення для обробки і варіння концентрованих бульйонів. З метою підвищення продуктивності бригада спеціалізується на обва люванні окремих частин туші: кухарі IV розряду — обвалюванні лопаткової і Рис. 69. Схема організації робочих місць спиннореберної частин; V розряду -на конвеєрній лінії по нарізуванню порці- тазостегнової і шийної частин
2011-2017.
by