Популярні рецепти сучасної Української кухні


Масляно-кисле бродіння спричинюють масляно-кислі бактерії, які зброджують цукри до утворення масляної кислоти. Це бродіння виникає при зберіганні сирів, консервів, молочних продуктів.борошна. При цьому продукти набувають гіркого смаку і неприємного запаху.

20. Як розміщують інвентар на робочому місці? 30 ОБРОБКА СИРОВИНИ.

До родини тріскових відносять також хека і мерлузу. Вони мають два спинних і один анальний плавники, вусик відсутній. М'ясо біле, ніжне, смак і аромат його кращий, ніж у тріски. Воно містить до 4 % жиру

М'якоть лопаткової частини і пружка перед варінням згортають рулетом і пе- рев'язують
2011-2017.
by