Популярні рецепти сучасної Української кухні


Обробка капустяних овочів. Капусту біло-, червоноголову і савойську обробля- ють вручну. Спочатку її сортують, видаляють забруднене, пошкоджене, пожовкле листя, а також те, що загнило, потім відрізують зовнішню частину качана і миють у ваннах. Якщо капуста пошкоджена гусінню, її розрізують і кладуть на 30 хв у холодну підсолену воду (50-60 г солі на 1 л води) і знову промивають.

Редиску нарізують кружальцями 0,1-0,15 см завтовшки для приготування са- латів. Для прикрашення страв редиску нарізують у вигляді троянди.

У дієтичному харчуванні боби рекомендують при захворюваннях печінки, ни- рок, кишечника. Однак вони протипоказані хворим на подагру

* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити
2011-2017.
by