Популярні рецепти сучасної Української кухні


Тару, що надійшла, оприбутковує матеріально відповідальна особа.

Цвітну капусту обробляють у такій послідовності: відрізують стебло на 1-1,5 см нижче від початку розгалуження головки, щоб зберегти суцвіття, видаляють зеле- не листя, зачищають ножем або терткою місця головки, що потемніли або загни- ли, промивають. Якщо є гусінь, витримують 30 хв у холодній підсоленій воді, промивають. Використовують цвітну капусту для приготування юшок, гарнірів, 49 овочевого рагу, як самостійну страву відвареною, смажать і запікають після попе- реднього відварювання.

Усі банки консервованих овочів повинні мати умовні позначення (маркування)

* Слиз легко обчищається, якщо рибу ретельно протерти кухонною сіллю і промити
2011-2017.
by