Популярні рецепти сучасної Української кухні


20).

На пектинові речовини багаті яблука, айва, абрикоси, сливи, чорна смородина, алича, столові буряки — в середньому 0,01-2 %.

Якісна жива риба плаває у воді спокійно, спинкою догори, рівномірно піднімає і опускає зяброві кришки. Вийнята з води риба б'ється енергійно. Поверхня її природного забарвлення, без забруднень, механічних пошкоджень, ознак захворю- вань; немає на поверхні і в м'ясі личинок або дорослих гельмінтів; луска щільно прилягає до тіла; зябра червоного кольору; очі випуклі; запах властивий живій рибі

109 Сітчаста сполучна тканина міститься у кістковому мозку, селезінці, лімфа- тичних вузлах. Вона знижує харчову цінність м'яса і робить його твердим
2011-2017.
by