Популярні рецепти сучасної Української кухні


На підприємствах масового харчування тара надходить разом із товаром.

Вітаміноподібні речовини. До них належать вітаміни F і U.

56 У кулінарії цінують гарбузи з м'якою, соковитою, солодкою м'якоттю оранже- вого кольору. їх використовують для смаження, тушкування, запікання, приготу- вання каш, бабок, начинки для налисників. Страви з гарбузів рекомендують для лікування і профілактики гастриту з підвищеною кислотністю шлункового соку, при виразковій хворобі, серцево-судинних захворюваннях, порушеннях обміну речовин, особливо при ожирінні, захворюваннях печінки, нирок. їх споживають як жовчно- і сечогінний засоби, а також для виведення радіонуклідів і підвищення захисних функцій організму. Гарбузи, багаті на каротин, слід включати у хар- чування дітей, вагітних жінок і людей похилого віку

§ 5. Обробка безлускатої та окремих видів риби Риба без луски вкрита шаром слизу, має щільну, темного кольору і неприємну на смак шкіру, яку при обробці необхідно знімати
2011-2017.
by