Вміст жирів у продуктах різний, наприклад, %: у вершковому маслі — 82,5; олії — 99,9; молоці — 3,2; м'ясі — 1,2-4,9; рибі — 0,2-3,3.
Використовують для закусок, перших і других страв та соусів
15. Які напівфабрикати готують із січеної натуральної та котлетної маси? їх приготування
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Кубики. Картоплю спочатку нарізують на пластинки, пластинки на брусочки, а брусочки — на кубики. Залежно від призначення кубики нарізують великих розмірів (висота ребра 2,0-2,5 см), середніх (1,0-1,5 см) і дрібних (0,3-0,5 см).Вміст жирів у продуктах різний, наприклад, %: у вершковому маслі — 82,5; олії — 99,9; молоці — 3,2; м'ясі — 1,2-4,9; рибі — 0,2-3,3.
Використовують для закусок, перших і других страв та соусів
15. Які напівфабрикати готують із січеної натуральної та котлетної маси? їх приготування