Популярні рецепти сучасної Української кухні


• В и д а л я й т е позеленілу головку моркви — вона гірчить.

Розрізняють моркву коротку — 3,5 см, напівдовгу — 8-20 см і довгу — 20-45 см. Коротка морква має невелику серцевину, соковита, солодка, довга — велику серцевину і тверду м'якоть.

60 Качани кукурудзи молочно-воскової стиглості обробляють перед варінням, щоб не змінився колір зерен. Спочатку відрізують стебло й основу, знімають листя і волокна, а потім промивають. Використовують відвареною на гарнір, для салатів, приготування кулешиків

Сортування і кулінарне використання частин м'яса. Отримані частини після об- валювання і зачищення сортують залежно від їх кулінарного використання
2011-2017.
by