Популярні рецепти сучасної Української кухні


Розрізняють моркву коротку — 3,5 см, напівдовгу — 8-20 см і довгу — 20-45 см. Коротка морква має невелику серцевину, соковита, солодка, довга — велику серцевину і тверду м'якоть.

У дієтичному харчуванні їх рекомендують при відсутності апетиту, пониже- ному кров'яному тиску.

Квашена капуста. За способом приготування квашену капусту ділять на шат- ковану, січену, квашену цілими головками, квашену головками з січеною або шаткованою

Конина. М'ясо коней за віком тварин поділяють на конину (віком від 1 року і старше), м'ясо лошат (до 1 року). Залежно від вікових особливостей м'ясо буває від світло- до темно-червоного кольору, від ніжного до грубоволокнистого з не- значними жировими відкладеннями. Жир м'який, жовтого кольору. Конина на повітрі набуває синюватого відтінку
2011-2017.
by