Популярні рецепти сучасної Української кухні


Стовпці — гречані хлібці, випечені в керамічних кухлях з рідкого кислого гречаного тіста, які заміняли хліб.

Якщо в їжі недостатньо вуглеводів, то при великих фізичних навантаженнях на утворення енергії використовується запасний жир і білок організму. При над- лишкові вуглеводів жировий запас поповнюється, що призводить до збільшення маси людини.

•Перш ніж солити огірки, ошпарте їх окропом —вони збережуть яскраве забарвлення

На змочену марлю кладуть шкіру з одного філе, на неї — по всій довжині начинку, яку накривають зверху шкірою з другого філе. За допомогою марлі фор- мують рибу у вигляді валика, перев'язують шпагатом. Використовують для припус- кання
2011-2017.
by