Для ручної обробки ріпчастої цибулі застосовують спеціальні столи з витяж- ною шафою для видалення ефірних олій (рис. 12). Цибулю сортують, відрізують денце і шийку, обчищають сухі лусочки і промивають у холодній воді.
Використовують рибу цієї родини для приготування делікатесних холодних за- кусок, перших і других страв
Ковбаски рибні українські. Підготовлену січену натуральну масу порціонують, формують ковбаски по 2 шт. на порцію, змочують у яйці, обкачують у сухарях
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Овочі, ягоди, плоди, прянощі містять ефірні олії, які надають їм приємного аро- мату. Особливо багато їх в пряних овочах (кріп, петрушка, селера).Для ручної обробки ріпчастої цибулі застосовують спеціальні столи з витяж- ною шафою для видалення ефірних олій (рис. 12). Цибулю сортують, відрізують денце і шийку, обчищають сухі лусочки і промивають у холодній воді.
Використовують рибу цієї родини для приготування делікатесних холодних за- кусок, перших і других страв
Ковбаски рибні українські. Підготовлену січену натуральну масу порціонують, формують ковбаски по 2 шт. на порцію, змочують у яйці, обкачують у сухарях