Популярні рецепти сучасної Української кухні


Фізичні процеси — це зміна температури, вологості продуктів, поглинання ними газоподібних речовин, ущільнення і деформація. Наприклад, при високій темпе- ратурі (20-25 °С) і пониженій вологості овочі і фрукти в'януть, висихають, втрача- ють масу.

13. Для чого призначені функціональні місткості? 14. Розкажіть про інвентар та інструменти для відкривання тари.

§ 13. Характеристика й обробка грибів В сучасній українській кухні з грибів готують бульйони, соуси, другі страви, холодні закуски, начинки. Гриби відзначаються великим вмістом екстрактивних та ароматичних речовин, які надають їм приємного смаку й аромату. За хімічним складом вони відрізняються від овочів тим, що містять мало вуглеводів

Для припускання, смаження і запікання з пластів спочатку відрізують хрящі, потім обшпарюють, зачищають кісткові "жучки" і промивають. При такій обробці риби кількість відходів становить 33-36 %
2011-2017.
by