Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.

Для виконання певних технологічних операцій з приготування напівфабрикатів або готових страв у цеху організовують робочі місця. Робочим місцем називають ділянку виробничої площі цеху, на якій розміщене обладнання (механічне, теплове, холодильне, немеханічне, ваговимірювальне), інвентар, інструменти, пристрої, посуд, тара, необхідні працівникові для виконання окремих технологіч- них операцій. Робочі місця в цеху встановлюють за ходом технологічного проце- су. Вони можуть бути спеціалізованими і універсальними.

Стебла петрушки, кропу, селери промивають, зв'язують у пучки і використо- вують для ароматизації бульйонів, соусів

Навагу краще обробляти мороженою. З дрібної риби зчищають луску, відрізу- ють нижню щелепу і через утворений отвір виймають нутрощі, залишаючи ікру і молоки. Потім видаляють плавники і промивають
2011-2017.
by