Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зубці зі солоду вважалися ласощами.

§ 2. Класифікація свіжих овочів Овочі поділяються на дві групи: вегетативні та плодові.

Перед використанням солоні і мариновані гриби відокремлюють від розсолу, сортують за розміром і якістю, видаляють спеції, великі екземпляри нарізують

17. Для приготування яких страв використовують нерибні продукти морського промислу? Розділ V ОБРОБКА М'ЯСА І М'ЯСНИХ ПРОДУКТІВ § 1. Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса М'ясо і м'ясні продукти — важливі продукти харчування, оскільки містять усі необхідні для організму людини речовини: білки — 16-21 %, жири — 0,5-37, вугле- води — 0,4-0,8, екстрактивні речовини — 2,5-3 %, мінеральні речовини — 0,7-1,3, ферменти, вітаміни А, Б, Е, групи В (В,, В2, В6, В12)
2011-2017.
by