Сірка входить до складу деяких амінокислот, вітаміну В, гормону інсуліну.
В їжу використовують плоди технічного ступеня стиглості (недозрілі). Вони мають соковиту, пружну м'якоть, насіннєве гніздо без порожнин, з недорозвине- ним білим насінням. При дозріванні баклажанів накопичується соланін, плоди стають гіркими
Товстий і тонкий краї призначені для смаження великими шматками, порці- онними натуральними, панірованими і дрібними шматочками
Популярні рецепти сучасної Української кухні
21 Склад для овочів розміщують у підвальному приміщенні з доброю вентиля цією, без природного освітлення, оскільки на світлі руйнується вітамін С, а кар- топля зеленіє і проростає.Сірка входить до складу деяких амінокислот, вітаміну В, гормону інсуліну.
В їжу використовують плоди технічного ступеня стиглості (недозрілі). Вони мають соковиту, пружну м'якоть, насіннєве гніздо без порожнин, з недорозвине- ним білим насінням. При дозріванні баклажанів накопичується соланін, плоди стають гіркими
Товстий і тонкий краї призначені для смаження великими шматками, порці- онними натуральними, панірованими і дрібними шматочками