Популярні рецепти сучасної Української кухні


Макроелементи містяться в продуктах у порівняно великих кількостях. До них належать кальцій, фосфор, магній, залізо, калій, натрій, хлор, сірка.

Плодові овочі. В їжу використовують плоди і насіння рослин. Цю групу по- діляють на такі підгрупи: гарбузові — огірки, гарбузи, кабачки, патисони, кавуни, дині; томатні — томати, баклажани, стручковий перець; бобові — горох, квасоля, боби; зернові — цукрова кукурудза.

Гарбузи дозрівають восени, добре зберігаються, завдяки цьому їх можна ви- користовувати на підприємствах масового харчування протягом року для приго- тування страв, особливо в зимовий період, коли асортимент свіжих овочів обме- жений

Оброблену стерлядь перед тепловою обробкою заправляють кільцем (рис. 62)
2011-2017.
by