Популярні рецепти сучасної Української кухні


Зубці — варена страва з ячного солоду і конопляного або макового молока.

Скибочки. Буряки нарізують і використовують як моркву.

М'ясо-рибний цех організовують на підприємствах, що працюють на сировині

89 Розморожування ' Обчищання луски 1 N. ■ •-' Видалення плавників ' Розрізування черевця 1 Видалення нутрощів і чорної плівки ,_ Відходи ^\ Відрізування голови * Промивання Обсушування Харчові Технічні ' Варіння бульйонів Зрізування верхнього філе з ребер- ними кістками пластуванням риби * Видалення хребта * Видалення реберних кісток з філе Зрізування філе зі шкіри ♦ Нарізування на порціонні шматочки Рис. 48. Технологічна схема розбирання риби на філе
2011-2017.
by