Популярні рецепти сучасної Української кухні


Моркву і морквяний сік споживають при авітамінозі А, недокрів'ї, гастритах з пониженою кислотністю шлункового соку, порушенні мінерального обміну.

52 Нарізують зелену цибулю для холодних страв і заку- сок шпалками великими (5-6 см завдовжки) або середні- ми (1,5-2 см завдовжки).

*Не з б е р і г а й т е свіжі гриби: вони швидко псуються

Середнім ножем кухарської трійки роблять глибокий надріз м'якоті біля зябрових кришок з обох боків (рис. 47, а), перерубують хребет і відокремлюють голову разом з частиною нутрощів (рис. 47, б). Через утворений отвір видаляють залишки нутрощів, плівки і згустки крові. При цьому черевце залишається цілим
2011-2017.
by