Популярні рецепти сучасної Української кухні


Часточки. Дрібні качани білоголової і савойської капусти розрізують уздовж на 4 частини і використовують для варіння, припускання, смаження після відварювання.

Цибуля-шнітт має шилоподібне трубчасте листя, яке утворює дуже розгалуже- ні кущі висотою до 30 см. Листя ніжне, соковите, містить вітамін С (до 100 мг%), каротин (до 4,5 мг%), цукри (до 4,3 %). Застосовується як лікувальний засіб проти цинги і атеросклерозу.

Використовують для холодних закусок (фаршированих, заливних), перших і других (варених, припущених і смажених) страв

Заморожене м'ясо має в товщі м'язів біля кісток температуру -8 °С. М'ясо заморожують при температурі -18 °С і нижче
2011-2017.
by