Міститься у всіх продуктах рослинного походження, молоці, м'ясі, рибі.
Готують мариновані гриби стерилізованими і нестерилізованими. Залежно від якості білі мариновані гриби поділяють на І і II сорти, інші види маринованих грибів на сорти не поділяють
§ 4. Обробка лускатої риби Залежно від розміру і кулінарного використання застосовують кілька способів обробки риби
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Петрушку, селеру, пастернак сортують, відрізують зелень і корінці, миють і обчищають від шкірочки вручну, промивають.Міститься у всіх продуктах рослинного походження, молоці, м'ясі, рибі.
Готують мариновані гриби стерилізованими і нестерилізованими. Залежно від якості білі мариновані гриби поділяють на І і II сорти, інші види маринованих грибів на сорти не поділяють
§ 4. Обробка лускатої риби Залежно від розміру і кулінарного використання застосовують кілька способів обробки риби