Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.

Особливо часто пліснявіють овочі, плоди, зерно-борошняні продукти, вершкове масло при підвищеній вологості.

Для розморожування в розчині кухонної солі контейнери з рибою занурюють у З—5-процентний розчин солі на 2-3 год. Для одержання розчину на 1 л води беруть 7-Ю г солі. Температура розчину повинна бути не вища 20 °С

*Не з р і з у йте весь жир зі свинячого м'яса: тонкий його шар під час теплової обробки затримує вологу, від чого м'ясо буде соковитішим
2011-2017.
by