Популярні рецепти сучасної Української кухні


Використовують для салатів.

Сластьони — дрібненькі шматочки вчиненого білого тіста, смаженого в олії до золотистого кольору.

Звичайне забарвлення шкірочки баклажанів від світло-лілового до темно-фіо- летового; плоди бувають різної форми — круглі, овальні, грушоподібні, цилінд- ричні та ін. Баклажани мають лікувальні властивості — затримують розвиток ате- росклерозу, виводять надлишок води з організму, їх рекомендують при анемії, захворюваннях печінки, нирок, подагрі, атеросклерозі

М'ясо яловичини молодняка рожево-червоного кольору, м'язи тонкозернисті, жир білий, щільний, легко кришиться, прошарків жиру майже немає
2011-2017.
by