Тару, що надійшла, оприбутковує матеріально відповідальна особа.
Мінеральні речовини входять до складу білків, жирів, ферментів і кісток риби
94 Рис. 55. Наповнення шкіри начинкою
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Стружка. Бульбам сирої кар- топлі надають форму циліндра 2-3 см заввишки, діаметром 3-4 см, потім по окружності з нього зрізують стрічку 2,0-2,5 мм завтовшки і 25-30 см завдовжки (рис. 18). Стрічку складають бантиком, перев'язують ниткою і смажать у фритюрі. Вико- ристовують на гарнір.Тару, що надійшла, оприбутковує матеріально відповідальна особа.
Мінеральні речовини входять до складу білків, жирів, ферментів і кісток риби
94 Рис. 55. Наповнення шкіри начинкою