Популярні рецепти сучасної Української кухні


4. Як приймають товар за кількістю? 5. У які терміни перевіряють якість продуктів і напівфабрикатів? 6. Як перевіряють свіжість мороженого м'яса, риби? 7. У яких приміщеннях зберігають продукти, що швидко псуються, напівфабрикати, овочі та сухі продукти? 8. Яку температуру і відносну вологість слід підтримувати у складських приміщеннях? 9. Способи складання продуктів.

Часник складається із покритих тонкою оболонкою зубчиків (3-20 шт.), що знаходяться під загальною "сорочкою" із сухих лусочок. Забарвлення лусочок може бути білим, рожевим, фіолетовим з відтінками.

Стимулює роботу кишечника, проте протипоказаний у великих кількостях дітям

10. Як обробляють судака та коропа для фарширування? 11. Які способи застосовують при приготуванні напівфабрикатів? 12. Для чого рибу панірують? 13. Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної? 14. Складіть технологічну схему приготування котлетної маси
2011-2017.
by