Популярні рецепти сучасної Української кухні


Пектинові речовини мають бактерицидні властивості і позитивно впливають на процес травлення. Пектин виводить з організму важкі метали і радіонукліди.

Часнички. Сиру картоплю спочатку обточують бочечками, потім розрізують уздовж на кілька частин. У кожній частині по грані роблять невелику виїмку.

Обробляють баклажани свіжі так: сортують за розмірами і ступенем стиглості, миють, відрізують плодоніжку. Старі баклажани обшпарюють і обчищають шкірочку. Нарізують кружальцями, скибочками — для смаження; кубиками — для перших страв і тушкування

10. Як обробляють судака та коропа для фарширування? 11. Які способи застосовують при приготуванні напівфабрикатів? 12. Для чого рибу панірують? 13. Чим відрізняється січена натуральна маса від котлетної? 14. Складіть технологічну схему приготування котлетної маси
2011-2017.
by