Популярні рецепти сучасної Української кухні


Брюссельська капуста надходить із стеблом і без стебла (обрізна). Із стебла головочки зрізують безпосередньо перед тепловою обробкою, щоб вони не зів'яли.

4. Як приймають товар за кількістю? 5. У які терміни перевіряють якість продуктів і напівфабрикатів? 6. Як перевіряють свіжість мороженого м'яса, риби? 7. У яких приміщеннях зберігають продукти, що швидко псуються, напівфабрикати, овочі та сухі продукти? 8. Яку температуру і відносну вологість слід підтримувати у складських приміщеннях? 9. Способи складання продуктів.

Перед в и к о р и с т а н н я м солоні огірки виймають з розсолу, промивають холодною водою. Середні й дрібні екземпляри з ніжною шкіркою не обчищають, вживають цілими або нарізують. Великі огірки обчищають від шкірочки, розрізу- ють навпіл уздовж, видаляють насіння і нарізують. Солоні огірки нарізують ски- бочками, ромбиками для приготування перших страв, салатів; соломкою — для розсольників; дрібними кубиками — для холодних страв, січуть — для соусів

Заморожене м'ясо має в товщі м'язів біля кісток температуру -8 °С. М'ясо заморожують при температурі -18 °С і нижче
2011-2017.
by