Популярні рецепти сучасної Української кухні


Вітамін В6 (піридоксин) бере участь в обміні речовин. Відсутність його в їжі порушує процеси перетворення амінокислот і спричинює запалення шкіри. Вітамін В1 міститься в м'ясі, рибі, печінці, квасолі, горосі, пшениці, дріжджах.

Для прискорення обслуговування споживачів і більш повного задоволення їхнього попиту доготівельні підприємства спеціалізуються на виробництві і реалізації об- меженого асортименту страв і напоїв (закусочні — вареничні, пиріжкові, кулішні, рибні, сосисочні та ін., кафе — молочне, десертне, кондитерське, морозиво та ін.; їдальні —вегетаріанські, дієтичні). На вузькоспеціалізованих підприємствах швид- кого обслуговування використовують апарати і автомати безперервної дії для пиріжків, налисників, оладок, пампушок, що сприяє значному підвищенню про- дуктивності праці робітників, культури виробництва і якості готової продукції.

65 Використовують солоні томати для приготування перших страв, холодних за- кусок, як додатковий гарнір до страв з м'яса, птиці, риби. Перед використ а н н я м їх виймають з розсолу, сортують і промивають холодною водою

Шийну частину свинини використовують для смаження цілою, тушкування порціонними і дрібними шматочками
2011-2017.
by