Популярні рецепти сучасної Української кухні


*Не з б е р і г а й т е обчищену картоплю у воді більше трьох годин: вона стане твердою і буде погано розварюватися.

Білоголову капусту обробляють уручну. На робо- чому місці встановлюють виробничий стіл, на ньому розміщують обробну дошку, ножі кухарської трійки середній і малий, пристрій для видалення внутріш- нього качана. Біля стола справа і зліва встановлю- ють підставки для тари (корзин) з необробленою капустою і для обробленої капусти. Під кришкою стола — тара для відходів.

Надходять окуневі живими, охолодженими, мороженими і у вигляді консервів у томатному соусі

До складу сполучної тканини входять вода (58-63 %), неповноцінні білки (21- 40 %) у вигляді колагену й еластину, мала кількість повноцінних білків (аль- буміни, глобуліни), жир (1-3 %) і мінеральні речовини (0,5-0,7 %)
2011-2017.
by