Популярні рецепти сучасної Української кухні


В кулінарії щавель використовують для приготування перших страв.


Потрава — те ж, що й страва, їжа. В "Енеїді" потравою називається страва типу печені, смажені.

Тіло риби складається з тулуба, голови і хвоста. Форма тіла риби може бути видовженою, веретеноподібною, плоскою, стрічкоподібною, змієподібною. На тілі риби розміщені плавники: парні — грудні і черевцеві; непарні — спинний, хвос- товий, анальний (рис. 32). Спинний плавник може бути твердий і м'який

Галушки рибні. До котлетної маси додають сирі яйця, злегка пасеровану ріпчасту цибулю, дрібно посічений часник, молоко, добре змішують, вибивають, порціо- нують і формують кульки масою 15-18 г (6-7 шт. на порцію). Використовують для варіння

2011-2017.
by