Популярні рецепти сучасної Української кухні


За матеріалом виготовлення тару поділяють на дерев'яну (ящики, бочки, лот- ки), металеву (бочки, бідони, лотки, контейнери, ящики), скляну (пляшки, банки), тканинну (мішки), картонно-паперову (ящики з гофрованого картону, коробки, паперові мішки), пластмасову (ящики, лотки, контейнери, мішки).

До вітамінів групи В належать В,, В2, В6, В9, В|2, В15.

В їжу використовують плоди технічного ступеня стиглості (недозрілі). Вони мають соковиту, пружну м'якоть, насіннєве гніздо без порожнин, з недорозвине- ним білим насінням. При дозріванні баклажанів накопичується соланін, плоди стають гіркими

§ 4. Кулінарне розбирання і обвалювання яловичої туші Кулінарне розбирання м'яса здійснюють з метою раціонального використання окремих частин туші, які мають різне кулінарне призначення. З кожної частини туші можна приготувати різноманітні кулінарні вироби. Вихід окремих частин залежить від породи, віку, вгодованості тварин. Розбирання півтуші яловичини передбачає такі операції: розділення на відруби, обвалювання відрубів, жилкуван- ня і зачищання, виділення напівфабрикатів великими шматками
2011-2017.
by