Популярні рецепти сучасної Української кухні


Сульфітують обчищену картоплю, щоб запобігти її потемнінню. Для цього використовують 0,5-1 %-й водний розчин біосульфіту натрію. Тривалість обробки бульб — 5 хв. При розщепленні натрію виділяється сірчистий ангідрид, який зни- жує активність поліфенолоксидази й утворює з барвниками безбарвні або слабко- забарвлені сполуки. Завдяки цьому потемніння поверхні бульб сповільнюється.

Міститься у всіх продуктах рослинного походження, молоці, м'ясі, рибі.

Капуста квашена І сорту повинна бути рівномірно насічена або нашаткована, солом'яно-жовтого кольору, з рівномірно розподіленими прянощами, кислувато- солонувата на смак, пружна, хрумка

8. Як здійснюється пластування риби? 9. Складіть технологічну схему розбирання лускатої риби на чисте філе
2011-2017.
by