Популярні рецепти сучасної Української кухні


Капустяні овочі є важливим джерелом вітаміну С (50-120 мг%), а також вітамінів В,, В2, РР, фолієвої кислоти, холіну. В білоголовій капусті знайдено вітамін И Білоголова капуста найбільш поширена серед капустяних овочів, містить 2,5 % білків, 5 % цукрів, 0,8 % мінеральних речовин, до 70 мг% вітаміну С.

За походженням розрізняють жири тваринні, які добувають з жирової тканини тваринних продуктів, і рослинні — з насіння рослин і плодів.

Сумчасті гриби — зморшки, сморжі, трюфелі (рис. 31), спори яких знаходять- ся у спеціальних сумках

Рибні напівфабрикати для доготівельної мережі підприємств масового харчу- вання і кулінарних магазинів охолоджуються протягом 2-3 год при температурі 0 - 4 °С і зберігають не більш ніж 8 год. До загального терміну реалізації відносять час зберігання і транспортування
2011-2017.
by