Популярні рецепти сучасної Української кухні


На добу людині потрібно 80-100 г жиру, в тому числі рослинних жирів 20-25 г.

Загальна добова потреба організму дорослої людини в мінеральних речовинах 13,6-21 г. При цьому важливе правильне співвідношення мінеральних речовин у їжі. Так, співвідношення кальцію, фосфору і магнію у харчуванні повинно бути 1:1,5 : 0,5. Найсприятливіше воно у молоці, буряках, капусті, цибулі, менш спри- ятливе — у крупах, м'ясі, рибі, макаронах.

Тугі, стиглі томати використовують для салатів і фарширування, перестиглі — для перших страв, соусів, тушкування. Нарізують томати кружальцями — для салатів і смаження; часточками — для салатів і перших страв, тушкування; куби- ками — для перших страв

Баранина 11 категорії має слабкорозвинені м'язи. Кістки скелета помітно вис- тупають. Жирові відкладення у вигляді тонкого шару, але можуть бути і відсутні
2011-2017.
by