Популярні рецепти сучасної Української кухні


* Р а н н ю моркву можна не обчищати, а тільки ретельно помити її.

Міститься в печінці тріски, в палтусі, оселедці, печінці яловичій, вершковому маслі, яйцях, молоці та ін. Однак в основному він синтезується в організмі, утво- рюючись з провітаміну (речовини, яка міститься в шкірі) під дією ультрафіолето- вого проміння. Надлишкове надходження вітаміну О може спричинити отруєння.

Під час зберігання квашеної капусти на поверхні капустяного соку і гніта може утворитися плівка з плісняви. Цю плівку періодично знімають, а гніт, дерев'яний круг і полотно миють окропом

113 * П а м ' я т а й т е : при прийманні м'яса перш за все перевіряють наявність клейма вгодованості і ветеринарно-санітарного контролю
2011-2017.
by