За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
Філе нарізують упоперек на порціонні шматочки і використовують для сма- ження, припускання і запікання. Кількість відходів становить 48-49 %
Популярні рецепти сучасної Української кухні
При кулінарній обробці вода з одного стану може переходити в інший. Так, при варінні картоплі, випіканні хліба частина вільної води переходить у зв'язаний стан внаслідок клейстеризації крохмалю і набухання білків. При розморожуванні м'яса, риби частина зв'язаної води переходить у вільний стан.За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.
8. Складіть таблицю форм нарізування картоплі
Філе нарізують упоперек на порціонні шматочки і використовують для сма- ження, припускання і запікання. Кількість відходів становить 48-49 %