Популярні рецепти сучасної Української кухні


Цибулина складається з денця, від якого вниз відходять корінці, а догори — м'ясисті лусочки.

Капустяні овочі є важливим джерелом вітаміну С (50-120 мг%), а також вітамінів В,, В2, РР, фолієвої кислоти, холіну. В білоголовій капусті знайдено вітамін И Білоголова капуста найбільш поширена серед капустяних овочів, містить 2,5 % білків, 5 % цукрів, 0,8 % мінеральних речовин, до 70 мг% вітаміну С.

Гриби багаті на білки (1,5-7 %), містять вуглеводи (0,2-1,0 %), жири (0,1-0,9 %), мінеральні речовини (0,1-1,0 %), клітковину (фунгін) (0,7-3,5 %), вітаміни А, В, С, Б, ферменти

§ 2. Класифікація м'яса М'ясо класифікують за видом, статтю, віком, вгодованістю тварин і термічним станом
2011-2017.
by