Популярні рецепти сучасної Української кухні


Якість мороженого м'яса, риби можна перевірити за допомогою добре розігрі- того леза ножа, яким проколюють м'язову тканину, або пробного Баріння (за запахом).

13. Для чого призначені функціональні місткості? 14. Розкажіть про інвентар та інструменти для відкривання тари.

М а к р у р у с — (з родини макрурусових) має веретеноподібне тіло з дуже видовженою хвостовою частиною, вкрите лускою з шилоподібними відростками

ликим шматком; 2 - стіл виробничий; З - дош- Р обнИЧ1 СТ0ЛИ' На поверхні ЯКИХ закріп ка обробна; 4 - ваги; 5 - зона працівника; ЛЮЮТЬ штирями обробні ДОШКИ, Під 6 - функціональна місткість; 7 - конвеєр. КРИШКОЮ СТОла розміщують ЯЩИКИ ДЛЯ 116 Рис. 70. Схема організації робочих місць по приготуванню напівфабрикатів з котлетної маси: 1 — м'ясорубка; 2 — жолоб; 3 — фаршмішалка; 4 — трубопровід для подавання котлетної маси від фаршмішалки до бункерів котлетоформувальної машини; 5 — стіл виробничий; 6 — котлетофор- мувальний апарат; 7 — зона працівника; 8 — функціональна місткість; 9 — стелаж пересувний
2011-2017.
by