Популярні рецепти сучасної Української кухні


Залежно від способу упаковки продукти за кількістю приймають в один або два етапи.

Залежно від якості моркву і буряки ділять на два товарних сорти: відбірний і звичайний. Розмір моркви по поперечному діаметрові для відбірного сорту — 3-5 см, для звичайного — 2,5-7 см; буряків — відповідно 5-Ю і 5-14 см.

Квасити капусту можна і цілими головками або половинками. Цілі головки або половинки капусти, зачищені до білого листя, викладають між шарами на- шаткованої капусти, або квасять окремо. Для цього їх закладають у бочки і зали- вають 5-процентним розчином солі (на 10 л води 500 г солі), витримують 12 днів при температурі 18-20 °С для бродіння. Потім зберігають у прохолодному місці

Фаршировану рибу панірують у борошні, смажать
2011-2017.
by