Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.
М'ясо нежирне, соковите, смачне, багате на екстрактивні і клей-кі речовини. їстівних частин у тілі 38-45 %
* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору
Популярні рецепти сучасної Української кухні
Ароматичні речовини легко вивітрюються при тепловій обробці і зберіганні продуктів.Коренеплоди звичайного сорту можуть мати до 1 % залишків землі, допус- кається до 5 % (в сукупності) коренеплодів з тріщинами, неправильної форми, з механічними пошкодженнями, зів'ялих.
М'ясо нежирне, соковите, смачне, багате на екстрактивні і клей-кі речовини. їстівних частин у тілі 38-45 %
* П а н і р у й т е вироби з котлетної маси в білій паніровці: рум'яна кірочка буде світлого кольору