Популярні рецепти сучасної Української кухні


Процес перетворення сировини на готову продукцію називається технологіч- ним. Він складається з послідовних стадій: приймання і зберігання сировини; обробка сировини і виробництво напівфабрикатів; виробництво готової продукції; реалізація готової продукції.

Ароматичні речовини легко вивітрюються при тепловій обробці і зберіганні продуктів.

4. В якій послідовності обробляють картоплю на лінії ПЛСК? 5. Як обробляють капустяні овочі? 6. Для чого білоголову капусту кладуть у холодну підсолену воду? 7. Як миють зелену цибулю і салатно-шпинатні овочі? Поясніть, чому

Рис. 52. Знімання шкіри з вугра: а — надрізування шкіри навколо голови; б — знімання шкіри "панчохою"
2011-2017.
by