Популярні рецепти сучасної Української кухні


Овочі багаті на вуглеводи у вигляді цукрів (сахарози, фруктози, глюкози), крох- малю, клітковини, інуліну. Вміст цукрів коливається від 0,2 до 11 %. Багато саха-: у,\ в буряках (11 %), фруктози в кавунах (5,6-11 %), глюкози в моркві, динях.

При зберіганні продуктів, особливо тих, що швидко псуються, потрібно суво- ро додержуватись термінів реалізації.

* Не п р о м и в а й т е дуже кислу квашену капусту теплою водою — вона вимиє з капусти не тільки кислоту, а й розчинні поживні речовини і вітамін С

Середній вміст в туші тканин, %: м'язової — 50-60, жирової — 5-30, сполучної — 10-16, кісткової — 9-32
2011-2017.
by