Популярні рецепти сучасної Української кухні


За терміном вирощування розрізняють картоплю ранню, середньоранню, се- редньопізню і пізню.

Термічний спосіб (паровий і вогневий) застосовують на великих заготівельних підприємствах.

З у б а т к а — (з родини зубаткових) має видовжене тіло, стиснуте з боків у задній частині. Спинний і анальний плавники довгі, на черевці плавників немає

Корейку обвалюють не повністю, а лише з поперекової частини зрізують по- перечні відростки хребта, ребра не вирізують. Зрізують закраїни, з зовнішнього боку корейки знімають сухожилки. З корейки баранини відрізують частину м'якоті з першого по четверте ребро, оскільки вона являє собою тонкий шар м'язів, непридатних для нарізування порціонними шматочками
2011-2017.
by